Nieuws

Covid-19 : aangepaste werking van de huisartsenpraktijk !

28/04/'20

 

Volgens de aanbevelingen van de Nationale Veiligheidsraad hernemen we de routinezorgen in onze praktijk. Er zijn 2 manieren om een afspraak te maken: telefonisch via het secretariaat of zelf online een telefonische consultatie boeken:

- Als u (of iemand van uw gezin) last heeft van infectieuze klachten (koorts, spierpijn, hoofdpijn, diarree, misselijkheid of klachten van de bovenste luchtwegen zoals: hoesten, kortademigheid, keelpijn, oorpijn, loopneus en/of verstopte neus) OF u heeft recent (< 2w) contact gehad met een bewezen covid-19 patiënt dan mag u nog NIET naar de raadpleging komen. U kan dan wel een telefonische consultatie boeken.  Vermeld steeds duidelijk uw klacht als u een telefonische consultatie boekt. Uw arts zal telefonisch een inschatting maken en beoordelen of u naar de praktijk kan komen.

- Voor alle andere niet-infectieuze klachten en vragen kan u online een telefonische consultatie boeken. Vermeld steeds duidelijk voor welke klacht u een afspraak boekt.

 

We hebben in onze praktijk alle nodige veiligheidsmaatregelen genomen zodat u gerust op raadpleging kan komen en u uw zorg niet hoeft uit te stellen. Om het risico op besmetting voor onze artsen, medewerkers en uzelf te minimaliseren vragen we om hiermee rekening te houden: 

- kom alleen (of indien niet anders mogelijk met maximaal 1 ouder/begeleider) naar de raadpleging 

- ontsmet uw handen met alcoholgel (zal klaar staan bij de ingang) bij het binnen- en buitengaan van de praktijk 

- breng uw mondmasker mee en draag het correct, als u er (nog) geen heeft, zal uw arts u een mondmasker ter beschikking stellen

- betaal electronisch of mobiel als mogelijk

 

Bij dringende vragen belt u onmiddellijk naar de praktijk : 015 51 11 51.

Na 19.00 u kan u beroep doen op de wachtdienst.

De meeste recente info vindt u op info-coronavirus.be

Ga terug naar het overzicht »